för 2 år sedan

2020 har varit ett annorlunda år - sättet vi träffas på har förändrats och många rutiner har fått ställas om. Det viktiga tycker vi är att man inte ställer in utan just att man ställer om!

Nu är det snart dags för en viktig tradition, nämligen årets julfest! Samla alla dina kollegor, skapa en mysig julstämning och fira allt ni åstadkommit tillsammans!

Det är i sista minuten om man ska hinna boka, planera och bygga upp en härlig digital julfest men med Memlin går det snabbt och enkelt!

Julbord, musik, lokalhyra, underhållning, julpynt... Detta är sånt man behövde tänka på förra året!
I år står vi inför andra utmaningar:

  • Vilken videoplattform ska användas?
  • Ska vi ha digitalt mingel?
  • Rimstuga?
  • Digital glöggfika?
  • Standup?
  • Lek och spel online?

Vanligtvis är det mycket att tänka på för att få ihop en bra fest och samma sak gäller även om man kör mötet via video.. Inbjudningar, deltagarlistor och tungt administrativt arbeta ska dock inte behöva vara en del av detta!

Med Memlin bygger ni enkelt upp en snygg anmälningssida och bjuder in era kollegor som med en personlig länk kan tacka ja och anmäla eventuella val och tillbehör med mera. När det sedan är dags för själva videomötet så skickas videolänken ut per automatik (alternativt manuellt om så önskas).

Oavsett hur ni bestämmer att er julfest ska vara; en enkel julfika, en mysig frukost, en storslagen virtuell fest med underhållning eller kanske bara ett julig Google möte så är Memlin till stor hjälp!

Passa på att boka ett gratis webbmöte med oss så att ni också kan bygga upp en snygg anmälningssida och få ordning och reda samt automatik på årets julfest!

Se vår exempelsida här!