för 4 år sedan

Den 19-20 februari gick branchmässan Möten och Events 2020 av stapeln. Under två dagar var Kistamässan fullsatt med deltagare samt utställare av alla dess slag och inriktningar. Diverse olika fokusområden, nyheter och upplevelser kombinerat med många spännande föreläsningar gjorde mässan till en självklar succé.

Emelie, Fredrik och Lizette från Memlin fanns på plats under båda dagarna och hann träffa många trevliga mässbesökare och branschkollegor och sammanfattar dagarna så här:
"Vi är superglada att så många ville komma förbi och snacka eventhantering med oss. Det är verkligen inspirerande att lyssna och få ta del av alla olika spännande projekt som är på gång. Att det finns en sådan enthusiasm inom eventbranschen är verkligen peppande och får oss att känna att vi verkligen gjort rätt val med allt jobb vi lagt ner i Memlin! Det är med stor glädje vi ser fram emot många givande samtal under 2020!"

Från möten och Events:
"Möten och Events är nordens ledande mötesplats för alla som arrangerar, planerar och utvecklar möten, konferenser och events. Fokus är att matcha människor och företag för att skapa hållbara, nytänkande och affärsdrivande möten och events som genererar resultat."


Läs mer här:
Rivstarta året med branschmässa