för 4 år sedan

Vi är stolta och glada över att idag ha kunna trycka på releaseknappen till vår helt nya plattform. Med hjälp av feedback och input från vår stora användarbas samt mycket hårt jobb och många timmars designarbete så har vi kunnat ta fram nästa generations plattform för eventhantering. Nya Memlin erbjuder en strömlinjeformad och användarvänlig layout men med mycket kraftfulla funktioner i bakgrunden som stöttar ert dagliga arbete.

Ni som redan arbetar i Memlin kommer naturligtvis känna igen er och behöver bara logga in här för att fortsätta i nya Memlin. All er data och alla era event finns kvar och det är bara att sätta igång!

Vi kommer under en tid även ha kvar gamla plattformen för er som känner det tryggare att gå över till nytt när ni är mer redo för det! Det går att arbeta parallellt i båda systemen och alla inställningar och event sparas på båda ställen. För att logga in på gamla Memlin, klicka här. Vi kommer också självklart finnas tillgängliga och hjälpa er tillrätta!

I och med nya plattformen så har vi dels kunnat migrera till en mera hållbar och modern kodbas men vi har även kunnat skapa ett bättre och tydligare flöde genom hela systemet.

För att nämna några nyheter:

-Vi introducerar "Bygg" som är ett mera övergripande sätt att komma åt inställningar på sitt event.

-Systemmeddelanden och meddelanden från användare lyfts upp och får en mycket mer central plats.

-Eventgrupper har döpts om till Projekt och har fått bättre och mer överskådlig funktionalitet.