för 2 år sedan

Dina deltagare har precis lämnat ett av era grymma arrangemang. Betyder det att du är klar? Nej! Det är nu du skapar mervärde!

Du och ditt team jobbar förmodligen otaliga timmar för att se till att era event, webinars och möten blir så lyckade som möjligt för era deltagare. Ni sätter guldkant på alla delar:

  • Ni skapar hype.
  • Ser till att ha givande innehåll.
  • Har en snygg inbjudan.
  • Fixar ett grymt välkomnande.
  • Bjuder på många spännande diskussioner under dagen och mycket mer.

Men vad gör ni sen?

En enkel men ack så viktig sak, utöver det självklara så som ett tackmail, är att skicka en enkät!
Genom en undersökning eller enkät maximerar du din investering samtidigt som du får in värdefull information som kan göra dina framtida arrangemang ännu mer framgångsrika och samtidigt öka din ROI (Return on Investment). Det finns flera sätt att bygga upp sin eventuppföljning - det kan till och med räcka med endast en fråga för att samla in ett mätbart värde för din eventmarknadsföring.

Enkät = Feedback
Utan feedback är det svårt att göra förbättringar för kommande event. Med en utvärdering så kommer man kunna få svar på frågor du aldrig hade kunnat hitta själv. Ett tips är därför att alltid förbereda den typ av enkätformulär du efterfrågar redan när du planerar ditt möte/webbinarie/event! På detta sätt kan du snabbt och lätt, per automatik, skicka ut denna när eventet är avklarat. Detta ökar oftast svarsfrekvensen samtidigt som det ger mest aktuella svar.

Låt Memlin automatisera din deltagarhantering!