för 4 år sedan

I samband med vår nya plattform så släpper vi även en helt nyutvecklad smartphone-app* för Memlin. I appen kan man dels hantera sina event, så som att ha koll på gästlistor och lägga till deltagare samt även "checka in" sina deltagare (Detta är ett smidigt sätt, istället för papperslistor, exempelvis för att släppa in gäster vid dörren på ett event!).

Utöver detta så har vi tagit fram en funktion för att hantera Vouchers. Detta kan exempelvis vara öl eller drinkbiljetter på en tillställning. Med ett tydligt gränssnitt så löser man smidigt in gästernas olika biljetter och har stenkoll på hur många som används eller finns kvar. Genom att Memlin hålls uppdaterat i realtid är det också möjligt att vara flera användare inne samtidigt, både på dator och i appen!

*Appen finns tillgänglig för iPhone (iOS) och ni hittar den på Appstore under namnet "Memlin Organiser". Inom en snart framtid kommer även en version till Android. Skriv gärna till oss i chatten eller på hello@memlin.com om ni vill ha mer information eller hjälp.