Karriär & lediga tjänster

Vill du jobba med oss? Vad kul! Se vilka tjänster vi söker för tillfället.

Memlin sticker on a laptop

Account Manager

Är du redo att bli stjärnsäljare men står kanske i början av din karriär? För att kicka loss som Account Manager på Memlin krävs ett genuint intresse och respekt för eventarrangörers day-to-day. Du vill se till att alla därute slipper harva sig fram med skitverktyg. De förtjänar det bästa för sitt jobb. Som Account Manager på Memlin är din främsta uppgift att hitta och kvalificera nya affärsmöjligheter och se till att användarskaran växer.

Ansök här

...

Praktikplats - Webbdesigner/Frontend-utvecklare

Studerar du webbdesign och dessutom pratar flytande CSS, html eller kanske javascript? Då har du ett spännande och lärorikt projekt för din portfolio här!

Under 2020 välkomnar vi en enskild student eller ett studentpar som vill ta sig an en spännande utmaning tillsammans med oss. Våra marknadskanaler skall få sig ett ordentligt lyft, vilket kommer innebära ett stort och spännande arbete över Memlins samtliga kanaler. Vi letar efter dig som har goda kunskaper i webbdesign och som taggar till av tanken på att vara med och forma webb och plattform live!

Ansök här

...

Spontanansökan

Känner du att du gärna skulle vilja jobba med oss? Har vi ingen öppen position som passar dig just nu?
Skicka gärna en spontanansökan med bifogat CV!

Ansök här

Att jobba på Memlin

Vi är ett ungt bolag i Lund som erbjuder ett nytt och kul sätt att administrera event och deltagarhantering. Vår plattform är helt molnbaserad och används för alla typer av eventhantering; från mindre möten till stora resor, fester, konferenser, webbinarier och kurser. Vi är stolta över vår växande plattform och användarbas som bara blir större och större för varje dag! Vi som jobbar på Memlin består av ett gäng ambitiösa individer som alla värderar en bra arbetsmiljö där man har kul på jobbet samtidigt som man tillsammans hjälps åt att nå sina mål.